thermoplongeur Zorg ervoor dat het waterniveau tussen het minimum- en maximumniveau van de stick staat.
Stap 1 thermoplongeur Vul uw bak of grote kookpot met warm water (minimaal 5 liter) en klem de sous-vide stick vast op de rand.


thermoplongeur Zet de stick aan en stel hem in op 55°C.

Stap 2: thermoplongeur
placer les aliments, étape de cuisson Belangrijk: ook als u de producten enkele uren bij 55°C in het water laat liggen, heeft dat geen enkel gevolg voor de kwaliteit of gaarheid. Stap 3 Wacht tot de correcte temperatuur is bereikt en leg de individueel verpakte porties van Maestria dan minstens 20 minuten in het water.
retirer aliments étape cuisson Stap 4 Neem de zakjes met een tang uit het water, open ze met een schaar en laat de jus uit de zakjes lopen.
snacker viande etape cuisson Groenten en zetmeelhoudende producten zoals aardappelen kunt u in een andere pan of wok een minuut lang bakken op middelhoog vuur met een vleugje olijfolie. Stap 5 We raden aan om vlees en gevogelte 30 seconden per kant te bakken, in een hete pan en met een vetstof naar keuze. préparation des produits Maestria, poeler les aliments Stap 6 Dien meteen op als gezinsmaaltijd... of als culinair hoogstandje!

Smakelijk.
hoe werkt het?

Lekker koken was nog nooit zo eenvoudig

Warm de individuele porties van uw gerecht eerst au bain-marie op, open dan de verpakking en bak enkele minuten in de pan alvorens op te dienen.

Het enige wat u daarvoor nodig hebt, is een sous-vide stick* (een apparaat dat de perfecte temperatuur creëert en op peil houdt, en het water laat circuleren om vacuümverpakte gerechten gelijkmatig op te warmen).

Ontvang uw verwarmingselement gratis bij aankoop van € 100 aan producten

99,00 incl. BTWIn winkelmand

Conseils d’utilisations

Vous avez une question ? Nous y répondons peut-être ici !

  • Usu inermis gubergren aliquando cu, vide option nonumes at sit, eos ea erat soluta molestiae. Mel an odio prima, no usu verear splendide ad no pro fugit soluta interpretaris, in dico suas delectus pro. Latine mentitum torquatos vel in, in ius posse cotidieque.

  • Usu inermis gubergren aliquando cu, vide option nonumes at sit, eos ea erat soluta molestiae. Mel an odio prima, no usu verear splendide ad no pro fugit soluta interpretaris, in dico suas delectus pro. Latine mentitum torquatos vel in, in ius posse cotidieque.

  • Usu inermis gubergren aliquando cu, vide option nonumes at sit, eos ea erat soluta molestiae. Mel an odio prima, no usu verear splendide ad no pro fugit soluta interpretaris, in dico suas delectus pro. Latine mentitum torquatos vel in, in ius posse cotidieque.

thermoplongeur Maestria
Uw sous-vide stick gratis vanaf 100€ producten aankoop !*

* 1200W sous-vide stick ter waarde van 99€ voor elke bestelling vanaf 100€ (Buiten sous-vide stick / Aanbod geldig zolang de voorraad strekt / 1 sous-vide stick per familie)

Gratis levering vanaf 69€ aankoop


Tevreden of geld terug

CONTACT

Maestria fine food BV
Info@maestria-finefood.com
Phone : 0472 627 645
TVA BE 0730.589.350

NEWSLETTER
Maestria logo losange noir

© Maestria 2020 | design by i-logics

VOORKEUREN

Wanneer u onze website bezoekt, kan uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. U kunt hier uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring met onze website en de diensten die we u kunnen bieden.

Klik om de trackingcode van Google Analytics in of uit te schakelen.
Klik om Google Fonts in / uit te schakelen.
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyvoorkeuren in en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.